Bardejovské lázně – relax, léčba i zábava v jednom

Lázeňské město Bardejov si nese přívlastek nejkrásnějšího města na Slovensku. Najdete zde jeden z nejstarších slovenských skanzenů, který je zaměřen na slovenskou architekturu. Bardejov je zapsán do seznamu Světového dědictví UNESCO. Přestože nepatří mezi velká slovenská města, na severovýchodě Slovenska má své významné postavení. Lázně Bardějov patří u lázeňských hostů na první příčky oblíbenosti.

Bardějovské lázně nabízejí široký sortiment léčebných nebo relaxačních a wellness procedur. Většina klientů je sice ze Slovenska, ale Bardejov si našel své příznivce z okolních i z dalekých zemí. Samoplátci tvořili v roce 2011 44% z celkového počtu návštěvníků, kteří využili služeb lázní. Dokonalý relax zaručuje i panenská příroda. Letní sezóna běží už od 8. června i na letním koupališti.

V Lázních Bardejov to bude letos pořádně žít. Čeká na vás bohatý kulturní program a v kombinaci s novými, zrekonstruovanými ubytovacími zařízeními se lázně stávají ideálním místem pro komfortní víkendový pobyt, na jaký jen tak nezapomenete. Navíc lázně připravují nové typy zkrášlovacích pobytů pro ženy! Máte se zkrátka na co těšit. Speciální nabídka se připravuje i pro zamilované páry. Už zanedlouho budete moci zažít se svou polovičkou neopakovatelné chvíle plné wellness, relaxu a romantiky.

Nově vybudovaný Wellness Spa komplex je určen i pro rodiny s dětmi. Každá věková kategorie si tam přijde na své. Nachází se zde několik bazénu s perličkovou koupelí, proudové masáže, dětský bazén, saunový svět, fitnes centrum a prostory pro relaxační masáže. Kromě toho vám profesionální personál poskytne i léčebné procedury, které vám dokáží pomoci s různými problémy – od onemocnění oběhového a trávicího ústrojí přes netuberkulózní nemoci dýchacích cest až po onemocnění pohybového aparátu, a tak dále.

Pokud patříte do některé z indikačních skupin zmíněných výše, potom právě vám je určena nabídka lázeňských/léčebných pobytů. Kromě toho zde ale můžete zažít i skvělý relaxační pobyt a zregenerovat tak svůj unavený organismus.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru