Bojnice a jejich léčebné pobyty

Lázně Bojnice jsou díky umístění mimo městský ruch ideálním místem klidu, relaxou a odpočinku od stresu a povinností. Příjemný lázeňský park vytváří tu správnou atmosféru k duševní a tělesné relaxaci. Posedět se dá v kavárně, cukrárně, zimní zahradě nebo na letní terase přímo v areálu lázní.

Hosté lázní v Bojnicích mají na výběr mnoho aktivit z různých oblastí. Mohou odhalovat krásy Bojnického zámku, podívat se na exotická zvířata v nejstarší zoologické zahradě, vydat se na turistickou procházku, udělat si cyklistický výlet, zajezdit si na koních, jít na ryby a mnohé další. V tomto městě se často konají i různé koncerty, folklórní vystoupení a taneční zábavy.

Základem léčebných procedur v těchto lázních je 9 uhličitanovo-sírových termálních pramenů, bohatých na vápník a hořčík. Lázně jsou určeny k léčbě chorob pohybového ústrojí – například revmatické potíže, artritida, záněty kloubů, skolióza, poúrazové stavy, dále nervová onemocnění, ženské choroby, choroby z povolání, a také choroby močových cest a ledvin.

Lázně Bojnice nabízejí na výběr mnoho pobytů. Pokud si chcete odpočinout, zarezevujte si relaxační pobyt na celý víkend, kde strávíte příjemné chvíle ve wellness. Můžete přijet i s celou rodinou a udělat si tak menší dovolenou. Nebo nechte děti doma a s partnerem si na romantickém pobytu užijte chvíle určené jen vám dvěma.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru