Březen, měsíc knihy? Omyl! Měsíc krásy a zdraví!

První březnový týden byl věnován už 13. ročníku tradičního veletrhu, na němž účastníci představili novinky a trendy z oblasti wellness, kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu. Tento mezinárodní veletrh je každým rokem určen všem, kdo mají zájem o relax, zdraví a módu. Proto si 2. a 3. března našlo mnoho zájemců čas a přišli na veletržní výstaviště PVA EXPO Praha, kde načerpali nové informace zue světa zdraví a krásy.

Na této výstavě byly hlavními tématy módní trendy ve vizáži, účesech i makeupu, které doporučují známé značky pro rok 2012. V jednotlivých salóncích probíhaly prezentace o nových neinvazivních metodách redukce hmotnosti i o zkrášlovacích procedurách. Relaxovat se dá na hodně různých způsobů. Veletrh World of Beauty & Spa ukázal další možnosti relaxu, které můžete vyzkoušet jak u vás doma, tak ve wellness centrech.

Veletrh je každoročně intenzivně zaměřen na současné trendy v kosmetické oblasti, zkrášlování, modelaci tváře, ale i postavy, na wellness, způsoby relaxace a zdravý životní styl. Kromě péči o tvář se na veletrhu ukázaly i techniky modelace nehtů, jejich zdobení, péče o chodidla, prodlužování či zahušťování vlasů, tetování nebo permanentní makeup. Protože léto se blíží, odborníci na zdravou pokožku představili i tipy pro správné opalování.

Profesionálové předváděli zábavným a zároveň poučným způsobem, jak připravit skvělou masáž, základní principy aromaterapie, přednosti a rizika plastické chirurgie. Díky interaktivním přednáškám a názorným ukázkám věnovaným relaxaci, regeneraci a metodám alternativní péči o zdraví, měli návštěvníci z celé akce velký zážitek. Součástí celého programu byly soutěže v jednotlivých oborech.

Pokud jste nestihli jarní veletrh krásy a zdraví, nezoufejte! Na podzim, 7. a 8. září se koná podobná akce, opět v pražsém PVA EXPO veletržním areálu. Přijďte i vy a dozvíte se spoustu nových informací, jak se starat o své zdraví a krásu co nejlépe.

V blízkém okolí Prahy, ale i přímo v ní, se můžete zúčastnit i relaxačního pobytu a užívat si chvíle relaxu a úplného odpočinku. Pokud se chcete za relaxem vypravit dál než za humna, zkuste jiné relaxační nebo lázeňské pobyty ve Střední Evropě.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru