Dokonalý relax v rakouské přírodě

Necelých padesát kilometrů od Českého Krumluva leží překrásné městečko Bad Leonfelden. Skrývá mnoho pokladů, mezi nimiž je také luxusní čtyřhvězdičkový wellness resort Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden****. Patří do známeho hotelového řetězce Falkensteiner. Přírodně laděný design a dekorace, které dokonale zapadají do okolní přírody, ozvláštňují prostředí hotelu. V interiéru nezřídka najdete drobné přírodní doplňky – kamínky, dřevo, větvičky.

V červenci minulého roku tu vyrostlo moderní velkolepé dvoupodlažní wellness centrum, které dostalo název Aquapura SPA. Tato oáza se rozkládá na 2500 metrech čtverečních. V horní části najdete vnitřní a venkovní bazén, relaxační zónu a SPA zónu, jejíž součástí je 13 místností pro relaxační procedury. Spodní část patří saunovému světu s ochlazovacím bazénkem. Romantickou atmosféru zažijete u malého přírodního jezírka s mlýnem. Relaxační místnost s prosklenou stěnou nabízí úžasné obrazy panenské přírody. Zejména v zimě je pohled ven okouzlující.

Aquapura SPA v italštině znamená čistá voda. Celý tento wellness koncept je spjat s přírodou. Samotná příroda dodává pocit intenzivní relaxe. Můžete si tu dopřát masáže, na jaké si vzpomenete nebo ozdravné zábaly. K dispozici je zde i fitness. V perličkové lázni si odpočinete a načerpáte novou energii. Zkrášlit se můžete nechat u manikérky, pedikérky  i kosmetičky

Základem léčebné péče v lázních Bad Leonfeld jsou poznatky a principy Sebastiana Kneippa. V souladu s Kneippovou filozofií se zde důraz klade na sjednocení těla, mysli a ducha. Bahenní léčba a hydroterapie jsou hlavním prvkem léčebných procedur. Tyto lázně jsou orientovány na Kneippovo učení pro nové trendy wellness zážitků v duchu pěti elementů pohody – voda, pohyb, léčivé rostliny, vyvážená strava a uspořádaný způsob života.

Pokud i vy chcete zažít relaxační pobyt bez hranic, určitě navštivte Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden****. Zažijete profesionální péči příjemného a usměvavého personálu a nekonečný relax. Pokud raději relaxujete ve vlastech českých, vyberte si jiný ze spousty relaxačních a lázeňských pobytů, které můžete absolvovat, aniž byste museli za hranice. Stačí si vybrat!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru