Hotel Hvězda a Grandhotel Pacifik získaly prestižní certifikát EUROPESPA

Hotel Hvězda**** spolu s Grandhotelem Pacifik**** prošli v září roku 2011 certifikací EUROPESPA med®. Tento proces proběhl úspěšně, a tak jsou tyto dva hotely od 2.9.2011 nositeli certifikátu EUROPESPA med®. Lázně Mariánské Lázně se tak mohou pochlubit nejvyšší kvalitou svých lázeňských zařízení.

Tento certifikát mohou získat pouze ty lázeňské subjekty, které splňují ta nejpřísnější kritéria v oblasti hygieny, zdravotní péče, kvality přírodního léčivého zdroje, požární bezpečnosti, kvality ubytování a stravování, a podobně. Posuzuje se preciznost a časové trvání realizace jednotlivých procedur, ale i kvalifikace a odbornost zaměstnanců lázní.

Hotel Hvězda**** a Grandhotel Pacifik**** všechny podmínky pro získání certifikátu splnily. Tento certifikát dosud získalo jen několik hotelů a lázní v České republice. Takto se v nabídkách jednotlivých lázeňských zařízení mohou lépe orientovat i zdravotní pojišťovny, zákazníci a obchodní partneři.

Přijeďte si i vy ověřit kvalitu Lázní Mariánské Lázně! Kromě těchto dvou hotelů si můžete vybrat z množství jiných, které si vás podmaní svým komfortním a luxusním prostředím. Neváhejte a zajeďte si na relaxační alebo lázeňský pobyt do Mariánských Lázní!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru