Hubněte pomocí chladu – kryolipolýza

Snažíte se zhubnout, ale nemáte čas na cvičení? Nebaví vás potit se v posilovně? Potom právě pro vás je tu metoda redukce hmotnosti, která je úplným opakem klasického hubnutí. Její podstatou totiž není teplo, ale chlad! Účinky chladu na odstranění tukových buněk byly objeveny už před více než 40 lety, svoje uplatnění však nacházejí až v současnosti. Kryolipolýza je vlastně forma liposukce, při níž ovšem není zapotřebí žádný chirurgický zákrok. Pokud tedy chcete zhubnout bez velké námahy, vyzkoušejte tuto novou metodu.

Tento nový přístup k redukci hmotnosti je absolutně bezpečný, efektivní a bez vedlejších účinků. Kryolipolíza je pro tělo přirozeným způsobem hubnutí. Jde o proces podchlazení tukových buněk, které se zkrystalizují, a tak odumřou. Odumřelé buňky jsou potom lymfatickým systémem z těla odstraněny. Tím, že chlad působí jen na tukové buňky, zabraňuje se poškození pokožky, nervů a vnitřních orgánů.

Kryolipolýza se aplikuje na partie, z nichž si klient přeje odstranit tuk. Nejčastěji se upravuje objem tukových buněk v oblasti břicha, vnitřních a vnějších částí stehen, spodní části zad a v oblasti paží. Speciální přístroj zchladí tuk v kýžených partiích na teplotu do -5°C. První viditelné výsledky se ukáží už po dvou týdnech po jedné chladové terapii. Na úplný efekt si ale musíte počkat aspoň 6 týdnů.

Kryolipolýza sa aplikuje na partie, z ktorých si klient želá odstrániť tuk. Najčastejšie sa upravuje objem tukových buniek v oblasti brucha, vnútorných a vonkajších stehien, spodnej časti chrbta a rúk. Špeciálny prístroj schladí tuk v želaných partiách na teplotu do -5°C. Prvé viditeľné výsledky sa ukážu už po dvoch týždňoch od jednej chladovej terapie. Na úplný efekt si však musíte počkať aspoň 6 týždňov.

Jak to probíhá?

Tato procedura nevyžaduje žádnou speciální přípravu. Před zákrokem vám na kůži nanesou ochranný gel, který brání poškození pokožky. Koncovka přístroje vtáhne kůži do své komory ve tvaru písmene U a chlad může začít pracovat. Vzhledem k tomu, že kůže mrzne při vyšších teplotách než tuk, nemusíte se obávat, že vám na ní tato metoda zanechá nehezké stopy.

Procedura je úplně bezbolestná. Jediné, co vás může zaskočit, je počáteční náhlý chlad; na ten si však bez problémů zvyknete a nebude vám překážet. Aby se tukové buňky z těla rychleji odplavovaly, pijte v následujících dnech hodně vody. Ta poomáhá lymfatickému systému zbavovat se škodlivin i samotného tuku. Tuto proceduru můžete na požadovanou partii aplikovat maximálně čtyřikrát s odstupem 6-8 týdnů. Cena jednoho sezení se pohybuje od 2000 Kč výš.

Kdy je zapotřebí dávat si pozor

Pokud patříte mezi  jedince alergické na chlad, mějte na paměti, že se vám v upravované oblasti může objevit vyrážka. Kryolipolýza se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám. Podle odborníků není vhodná ani pro diabetiky, ekzematiky a osoby se srdečními prolbémy. Před zákrokem se určitě poraďte s ošetřujícím lékařem o případných komplikacích.

Pro ty, kteří by chtěli zhubnout raději klasickým způsobem, je zde nabídka redukčních pobytů, během kterých vám profesionální personál poradí, jak se správně stravovat, jaký režim je potřebné dodržovat a co všechno je dobré v běžném životním tempu dělat, abyste se cítili zdravě a fit.Kromě toho můžete posilnit své psychické a fyzické zdraví během  relaxačních a lázeňských pobytů, které vám dodají energii a novou chuť do života.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru