Léčebná síla sirnatých lázní Ostrožská Nová Ves

Lázně už nejsou jen místem, kde se léčí nemoci a různé problémy. Pobytem v lázeňském zařízení můžete rovněž přispět k celkové imunitě vašeho organismu, a tak předejít mnoha chorobám. Absolvováním různých procedur můžete zrelaxovat své tělo a uvolnit tak i mysl.

Sirnatá minerálná voda pomáhá na různé typy onemocnění. A právě těchto léčivých účinků využívají i lázně Ostrožská Nová Ves. Studená termální voda vyvěrající z jejich vrtů má typický sirovodíkový zápach. Má vysoký obsah několika stopových prvků – vápník, sodík, hořčík, draslík a železo. Koupel v takové vodě působí na lidské tělo velmi příznivě..

Mezi hlavní onemocnění, která se léčí v lázních Ostrožská Nová Ves, patří problémy pohybového ústrojí, onemocnění kolenních, nožních a ramenních kloubů, při bolestech kostrových svalů a vaziv a také artrózy, která vznikaá při nadměrném přetížení kloubů. V lázních se však řeší i problémy s kožními nemocemi.

V lázních se používají i metody, které výrazně zmírňují příznaky psoriázy, a to v každém jejím stádiu. Také se zde dají vyřešit problémy s akné, a to nejen v pubertálním období. Pokud však nepatříte do skupiny, která trpí některou z uvedených chorob, můžete využít dalších relaxačních procedur, které vás uvolní a navodí pocit pohody. Například aromatickou koupel, masáž lávovými kameny nebo zábaly. Bolest zda odstraníte pomocí akupunktury.

Lázně Ostrožská Nová Ves využívají léčebnou sílu termální vody s vysokým obsahem síry. Ve své nabídce však nemají jen léčebné pobyty, ale i relaxační pobyty zaměřené na odpočinek, během něhož se můžete odpoutat od každodenní rutiny.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru