Na termálním koupališti Podhájska vyrostlo nové wellness centrum

Termální koupaliště Podhájska se může pochlubit novým wellness centrem Aquamarin. Jeho provoz byl zahájen v březnu tohoto roku. Výstavba byla financována z vlastních a z úvěrových zdrojů. Původně měla celá stavba stát 10 milionů EUR, náklady však nakonec dosáhly jen osmi milionů EUR – díky tomu, že zhotovení některých prací zajistil personál koupaliště vlastními silami.

Termální koupaliště Podhájska se každoročně těší vysokému počtu návštěvníků, v posledních letech se počty návštěvnosti pohybují okolo půl milionu lidí za rok. Po vybudování a zprovoznění relaxačního wellness centra se samozřejmě očekává další nárůst návštěvnosti.

Mezi hlavní prvky nového vitálního světa v Podhájské patří vnitřní a venkovní bazénový komplex, wellness oáza, botanická zahrada a kavárna. Uvnitř bazénového ráje najdete rekreační bazén, vodní atrakce jako je divoká řeka, masážní trysky, vodopád, vodní bar, vířivky a dětský bazén. Venku můžete relaxovat v bazénech naplněných velmi teplou termální vodou, a pokud vám bude příliš teplo, můžete skočit do ochlazovacího bazénu.

Samozřejmou součástí wellness centra je komplex saun, tepidárium, tropický tunel, vodní peklo, ledopád, tuercké parní lázně Hammam, solná a bylinková místnost a relaxační prostory. Ve wellness centru, naprojektovaném tak, aby splnilo všechna očekávání návštěvníků, může relaxovat až 300 osob za hodinu. Celý komplex se rozprostírá na ploše asi 2200 metrů čtverečních.

Neváhejte a objednejte si relaxační pobyt v Podhájské a vyzkoušejte nové komfortní wellness centrum! Anebo si vyberte jinou destinaci pro váš vysněný relaxační nebo lázeňský pobyt! Je to na vás!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru