Novinka v Lázních Piešťany – bambusová masáž

Měli jste někdy možnost vyzkoušet si masáž pomocí originálních bambusových tyčí? Tento typ masáží je jednou z nejstarších metod léčitelství, která se do světa rozšířila z jihovýchodní Asie. Bambusová masáž se stala velmi populární v USA. Nyní si ji můžete vychutnat i vy v Lázních Piešťany.

Podstatou této masáže je působení tlaku pomocí bambusových tyčí různých velikostí, které jsou v přírodním stavu s vyhlazeným povrchem. Používá se při ní i bambusový olej, bohatý na výživující a obnovující účinky.

Tato netradiční masáž uvolňuje energetické blokády těla, posiluje krevní oběh a cirkulaci lymfatického systému a odstraňuje také bolesti páteře. Má intenzivní relaxační účinky, uvolňuje napjaté svalstvo a pozitivně působí i na psychickou vyrovnanost. Pokožka je po takové masáži pružnější, jemnější a zářivější.

Bambusová masáž je vhodná téměř pro každého, bez ohledu na pohlaví. Ženám udělá radost, protože odstraňuje celulitidu, podporuje odvodňování a je vynikajícím způsobem strečingu. Tato masáž se však nedoporučuje lidem výrazně štíhlým, těhotným ženám a lidem, trpícím osteoporózou, křečovými žilami a záněty, nebo lidem, kteří mají mnoho kožních znamének.

Přijďte si i vy vyzkoušet blahodárné účinky této unikátní masáže do Lázní Piešťany během relaxačního nebo lázeňského pobytu. Kromě masáže si můžete dopřát i jiné skvělé procedury.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru