Koupaliště Eva v Piešťanech dostane konkurenci!

Lázeňské město Piešťany se může těšit na novinku. V prostorách městského parku vyroste koupaliště, jehož stavba bude stát 60 milionů EUR. Lázně Piešťany dosud lákaly své zákazníky na koupaliště Eva, které v Piešťanech funguje už více než třičtvrtě století. Nové koupaliště bude pro piešťanskou legendu velkou konkurencí. Výstavbu bude mít plně v kompetenci město.

Projektová dokumentace koupaliště je už téměř hotová. Součástí celého komplexu bude plavecký, dětský a rekreační bazén. Dokonalý relax si budete moci vychutnat i ve whirlpoolu, zatímco vaše děti budou dovádět ve třech menších bazénech se skluzavkou a tobogánem. Vedoucí odboru správy Městského úřadu v Pieštanech, Eva Pobjecká, upřesňuje, že koupaliště bude mít k dispozici i restauraci a areál s občerstvením. Na střeše se budou moci návštěvníci opalovat. Pro fanoušky sportu budou vybudována hřiště a kurty.

Koupaliště Eva se však velké konkurence moc nebojí. Přístup k léčivé termální vodě nové kupaliště mít nebude. Proto nehrozí, že přijde o zákazníky, které trápí problémy s pohybovým ústrojím a podobně. Katarína Wolleková ze Slovenských léčebných lázní říká, že koupaliště Eva čeká pár úprav kvůli blížící se letní sezóně.

Než bude nové koupaliště vybudován, přijeďte si odpočinout a zrelaxovat do Lázní Piešťany během relaxačního nebo lázeňského pobytu! Nebudete litovat a vaše tělo i mysl vám odvděčí.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru