Rakousko – luxus a romantika na dosah!

Rakouské městečko Frauenkirchen, ležící necelých 160 kilometrů od Brna, se od roku 2009 pyšní novým nádherným a luxusním hotelem St.Martins Therme&Lodge****. Městečko je považováno za jedno z nejpůvabnějších míst celé Evropy. Hotel stojí na samotném kraji národního parku, na který lidská ruka téměř nesáhla. Wellness a relaxační možnosti ve Frauenkirchenu si získají každého návštěvníka.

Výbava hotelu – luxus a komfort

Vodní svět Hotelu St.Martins Therme&Lodge tvoří kryté a nekryté termální bazény, místa k odpočinku a relaxu s úžasným výhledem na čistou okolní přírodu a rarita celého komplexu – vlastní jezírko s prostory pro relaxační poležení. Termální voda v hotelových bazénech je bohatá na sodík, hydrogenuhličitany a chlorid a dosahuje teploty až 43°C. Kombinace teploty a složení vody je účinným pomocníkem při odstraňování bolestí namáhané páteře.

V luxusně zařízeném wellness centru nechybí saunový svět, relaxační vířivky, masážní sprchy a odpočinkové místnosti. Samozřejmostí je fitness a gymnastické místnosti. Najdete zde i solária, ledovou studnu a další atrakce. V létě se před pálícím sluncem můžete ukrýt v letním baru; v zimě vás zahřeje teplo sálající z krbu.

Na děti nezapomínají

Pro děti je vytvořen speciální dětský koutek, který je akusticky oddělený, takže vás během relaxování nebude rušit dětské štěbetání. Děti se mohou vydovádět i v dětském bazénu s termální vodou, v parku vodních her a v dalších dětských bazénech. Hotel St.Martins&Lodge si pro vaše nejmenší připravil i kanál s divokou řekou, tobogá, pískoviště, hernu, dětské kino a prostory pro animační aktivity. O bezpečnost vašich dětí se bát nemusíte, všude na ně dává pozor tým vyškolených profesionálů.

Spánek jako v bavlnce

Čtyřhvězdičkový luxusní hotelový komplex a jeho vybavení je zárukou vaší spokojenosti. Každý pokoj má vlastní balkón, koupelnu s denním světlem, oddělenou toaletu, vanu nebo sprchu, televizi, rádio i připojení na internet. Hosté mají k dispozici i podzemní garáž a parkoviště. U bazénu a u jezera na vás čekají příjemné terasy, kde můžete nerušeně relaxovat. V celém komplexu se nachází několik barů a restaurací.

Tipy z okolí

Hotel St.Martins&Lodge je obklopený krajinou Fertö-Neusiedler See, která byla v roce 2011 zapsána na seznam světového dědictví UNESCO. Krásu této čisté přírody si můžete vychutnávat při cyklotúrách, pěšky, v kočáru i na kajaku. Milovníky přírody potěší stepní jezera, solné jeskyně, louky, lesy a pískové oblasti, které jsou domovem mnoha živočichů a rostlin.

Nejen v Rakousku, i v jiných částech střední Evropy najdete hotely a lázně jako stvořené pro váš relaxační nebo lázeňský pobyt. Dopřejte si relax a luxus, vždyť si ho zasloužíte!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru