Svatba snů v Lázních Sklené Teplice

Svatební den je pro dva lidi, kteří chtějí být až do konce života svoji, tím nejkrásnějším dnem v životě. Proč ho neprožít za hranicemi, v malebném prostředí Lázních Sklené Teplice? Dopřejte si svatbu jako z pohádky!

Lázně Sklené Teplice zařídí všechno za vás. Vaší jedinou starostí bude mít dobrou náladu a těšit se na skvělý den. Zajistí pro vás romantický obřad podle vašich přání, a ot i pod širým nebem v prostorách lázeňského parku, připraví vám slavnostní výzdobu, postarají se i o svatební menu, hudbu, fotografa a kameramana.

Po svatebním veselí budete moci spočinout v komfortních postelích lázenských domů a druhý den si můžete dopřát relaxační procedury ve dvou. Tím pro vás nejkrásnější den neskončí posledními tóny hudby ve svatebním sále, ale dokonalým relaxem, který si budte užívat v přítomnosti své drahé polovičky.

Proto neváhejte a splňte si sen o dokonalé svatbě právě v Lázních Sklené Teplice. Zároveň zde můžete strávit i líbánky během romantického pobytu. A nezapomeňte se sem vrátit zavzpomínat na krásné chvíle vašeho života například během lázeňského nebo relaxačního pobytu!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru