Vykoupejte se ve zlatě!

Víte, jaké to je, koupat se ve zlatě? Chcete se dostat do luxusního ráje tohoto drahého kovu? Zajeďte do Lázní Turčianské Teplice, kde vás zlatem doslova zasypou! Nenabízejí jen klasické procedury jako jiná lázeňská zařízení. Vyzkoušejte zábal ze zlata, zlatou koupel, zlatou masku nebo zlatou masáž. Dokonce se tu zlata můžete i napít! Ve spojení s léčivou silou turčianských vod způsobí, že se z lázní vrátíte mladší, krásnější, svěžejší a o pár gramů zlata bohatší.

Léčebná síla zlata

Možná jste o tom ještě neslyšeli, ale zlato se pro své léčivé účinky používá už mnohé roky. Je součástí ayurvédy a používá se i v tradiční čínské medicíně. Už v dávných dobách přidávali alchymisté zlatý prášek do nápojů, aby tak například odstranili bolest v končetinách. I Kleopatra znala léčivou sílu zlata a díky pravidelným procedurám se zlatými plátky si svou pleť udržovala mladistvou, jemnou a zářivou. V 19. století se zlato používalo i při léčbě srdce, krevního oběhu a různých zánětů.

V kosmetice se zlato využívá jako prostředek k redukci vrásek a pigmentových skvrn. Tím, že podporuje mikrocirkulaci a regenerační procesy v pleti, má na ni zpevňující účinky, dodává jí vláčnost, vyhlazuje ji a zjemňuje. Kromě toho také posiluje její obranyschopnost a udržuje ji hydratovanou. Zlaté kúry ovšem nejsou ryze ženskou záležitostí! Působí příznivě na mužské libido a minerální voda v Lázních Turčianské Teplice prospívá potenci.

Zlaté procedury

Ve všech zlatých procedurách se používá prášek z čistého 24 karátového zlata. Do zlaté koupele vám personál přidá plátky z pravého zlata. Během ní si budete vychutnávat zlatý nápoj, v němž jsou rovněž částečky čistého zlata. Když vyjdete ze zlaté koupele, čeká vás masáž se zlatým olejem. Do speciálního masážního oleje se přidá optimální množství zlatého prášku a masáž může začít. Aby se zlaté kousky do vašeho těla dokonale vstřebaly, následuje zábal v pozlacené fólii. Zatímco budete relaxovat v zábalu, kosmetička vám na tvář nanese zlatou masku. Po těchto procedurách se budete nejen cítit o několik let mladší, budete tak i vypadat!

Pokud se chcete cítit jako královna, neváhejte a zajeďte si na relaxační alebo lázeňský pobyt do Lázní Turčianské Teplice. Vezměte s sebou i svého partnera a dopřejte si oba pocit luxusu a dokonalého relaxu!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru