Zbavte se virů v sauně!

Toužíte po relaxu a zdraví? Chtěli byste si odpočinout bez stresu a zároveň udělat něco pro své tělo? Spojte příjemné s užitečným a navštivte saunu. Vypoťte ze sebe všechny škodlivé látky, toxiny a viry, přičemž se budete oddávat ničím nerušenému relaxu v horkém prostředí. Jakmile jednou navštívíte saunu, oblíbíte si ji natolik, že ji zařadíte mezi své pravidelné rituály.

Už po několika návštěvách vaše pokožka dostane jiný vzhled a bude působit mladistvěji a svěže. Pokud jste v sauně ještě nebyli, možná vás na začátku odradí obrovské teplo, ovšem blahodárné účinky, které sauna nabízí, si zamilujete napoprvé. Po saunování se budete cítit zrelaxovaní, uvolnění a zdravější.

V sauně vám působením tepla začne proudit krev mnohem rychleji. Vypotíte ze sebe více než 2 litry vody a spolu s nimi i škodlivé látky, a tak ozdravíte své tělo. Vylučování potu zároveň hloubkově pročistí pokožku. Díky odstraňování mléčné kyseliny zmizí bolest kloubů a svalů. Po návštěvě sauny budete navíc spát jako miminko.

Takto vysoká  teplota je skvělým prostředím k odstranění virů, protože vysoké teploty nesnesou. Po obrovském ohřátí následuje ochlazení, které rovněž podporuje imunitní systém a cirkulaci krve. Sauna vám pomůže uvolnit tělo i mysl, zbaví vás stresu a podpoří vaše zdraví.

Vyberte si některý z wellness pobytů a kromě saunování si můžete užít chvíle relaxu i ve vířivce, během masáží nebo zábalů. Pomůže to vašemu fyzickému zdraví, ale i psychické rovnováze.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru