Zhubněte pomocí tlakových zábalů!

Je tu další metoda hubnutí, při níž nebudete námahu vyvíjet vy! Pokud Vás trápí nějaké to nadbytečné kilo, vyzkoušejte tlakové zábaly. Některé slibují úbytek až 15 cm na celém těle už po jedné hodině. Zábaly jsou tedy vhodné nejen ke zkrášlování, ale i k hubnutí. Takový zábal je spojením relaxace, zkrášlení pokožky a hubnutí v jednom. Přečtěte si, co se skrývá v tlakových zábalech!

Tlakové zábaly jsou kosmetickou metodou, která se ve světě využívá už desítky let. Díky zábalům je pokožka krásnější, pružnější a zbavená celulitidy. Tělo dostává novou, krásnější formu. Zábaly se využívají při snaze o redukci hmotnosti a o odstranění tukových buněk z organismu. Podstatou těchto zábalů je usměrňování lymfatického systému do původního toku tak, aby se z těla odplavily tukové buňky a škodlivé látky. Takto napomáhají i urychlování látkové výměny v těle.

Jak to probíhá

Procedura není tak příjemná jako například čokoládový nebo medový zábal. Masérka Vám celé tělo obalí do fólie nebo do pružných obinadel, aby byly všechny partie Vašeho těla ošetřovány rovnoměrně. Během zábalu, ale i po něm, je velmi důležité dodržovat dostatečný pitný režim. Při zábalu se využívají minerální účinky bahna nebo jiných přírodních látek.

Procedura trvá přibližně půl hodiny až hodinu. Napoprvé se doporučuje absolvovat ji třikrát po sobě jednou týdně. Pro udržování výsledného efektu je vhodné ji opakovat už jen jednou za měsíc. Někdy je před zábalem vykonávána i tlaková masáž, která rozproudí krevní oběh a připraví tělo na následující zábal. Po zábalu budete relaxovat v odpočívací místnosti. Během odpočinku se léčivélátky do Vašeho organismu vstřebají lépe, což umocní výsledný efekt.

Jaký zábal je pro Vás nejlepší?

Na výběr máte z několika druhů zábalů – skořicový, bahenní nebo chladivý. Tlakový skořicový zábal spaluje podkožní tuk a podporuje krevní oběh, čímž kromě tvarování postavy pozitivně ovlivňuje i vzhled celulitidy. Na problémové partie Vám kosmetička nebo masérka nanese skořicovou směs a potom Vás zabalí do speciální fólie.

Můžete si vybrat i tlakový bahenní zábal, při němž jsou už samotná obinadla nebo obvazy nasáklé přírodními výtažky z bahna Mrtvého moře. Aby byl účinek co nejlepší, Vaše tělo se zabalí do dek, aby se umocňovalo teplo, které působí při této proceduře blahodárně. Využívá se i tlakový chladivý zábal. Jeho podstatou je, že tělo musí vydat určité množství energie, aby se zahřálo. Rovněž bojuje proti celulitidě a tukovým buňkám.

Kdy se zábalu raději vyhnout

Tlakové zábaly se nedoporučují lidem, kteří trpí problémy s vylučovacím systémem a ledvinami. Tento zábal byste si také měli odepřít v těhotenství, pokud jste přecitlivělá na kosmetické přípravky, máte-li otevřené rány nebo trpíte kožním onemocněním jako je ekzém a podobně.

Tlakové zábaly nabízejí různá lázeňská zařízení v rámci redukčních pobytů. Svěřte se do rukou odborníkům a vydejte se na takový pobyt i Vy! V nabídce je i mnoho dalších  relaxačních a lázeňských pobytů, které Vám zlepší psychickou i fyzickou kondici!

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Přejít nahoru